WFT Levensverzekeringen (leven)

WFT LEVEN Opleiding, opleiding waarin u uw kennis verdiept op het gebied van leven, levensverzekeringen, pensioenen, sociale zekerheid, wet en regelgeving alsmede beleggen. 

Diploma Wft Leven

Om uw diploma Wft Leven te verwerven zijn twee diploma's nodig; U kunt in een keer examen doen voor het LEVEN COMPLEET examen, maar u kunt er ook voor kiezen om twee examens te doen. Naast het examen Wft Leven Algemeen, ook het examen Wft Beleggen. De diploma's voor deze twee onderdelen kunt u dan vervolgens weer inruilen voor 1 diploma WFT LEVEN.

Als alternatief voor het onderdeel beleggen kunnen echter ook andere diploma's gelden. Te noemen zijn bijvoorbeeld : dsi beleggen voor de financieel adviseur, het WFT HYPOTHECAIR KREDIET examen (compleet!), het SEH, ERKEND HYPOTHEEKADVISEUR , diploma, alsmede diverse andere diploma's op grond van de tot 1 oktober 2007 geldende overgangsregeling onder de wet financieel toezicht.

Uiteraard is www.wft-opleidingen.nl u graag van dienst met het uitstippelen van een goede bij u passende keuze !

LEVEN OPLEIDING / varianten :

Leven opleidingen worden door WFT-opleidingen.nl als modulaire opleidingen aangeboden. Indien u klikt op de onderstaande link komt u op de betreffende pagina voor meer informatie.
Te noemen zijn :

1.   LEVEN ALGEMEEN REGULIER

2.   BELEGGEN (tbv leven en hypothecair krediet)

3.   EXAMENTRAINING LEVEN

4.   WFT LEVEN COMPLEET, Leven inclusief beleggen & examentraining

5.   LEVEN Algemeen OPLEIDING, intensief / versneld

Naast bovengenoemde varianten bieden wij deze training ook aan als onderdeel van ons unieke wft proof pakket in drie maanden !

Wft leven algemeen/ programma.
De LEVEN opleiding kan in zijn geheel worden afgenomen, maar ook in gedeelten. De Reguliere LEVEN cursus is opgesplitst in een 7 daagse training bestaande uit afgeronde gedeelten (modules). Na doorloop van de eerste zes modules kan een zevende module in de vorm van een examentraining gevolgd worden. De totale training aangevuld met de examentraining leidt op voor het wft examen LEVEN.

EXAMEN LEVEN

Het WFT LEVEN examen zal extern worden afgenomen door een CDFD erkend examen-instituut.  
 
LEVEN EXAMENTRAINING
 
De LEVEN examentraining staat open voor mensen die alle modules van deze opleiding hebben doorlopen dan wel voor hen die op een andere manier per module aantonen over voldoende kennis te beschikken om deze training met succes te doorlopen.  
 
Modulaire opbouw / maatwerk pakket

Naast het doorlopen van de gehele WFT LEVEN opleiding bestaat ook de mogelijkheid om slechts gedeelten van deze opleiding te doorlopen. Dan wel op een later tijdstip de opleiding te vervolgen. (een en ander onder voorbehoud van aanbod en afname, voldoende deelnemers).
U kunt dus ook kiezen om gedeelten van deze training te volgen en op die manier uw eigen opleiding op maat samen te stellen. (een en ander onder voorbehoud van plekken, waarbij geldt dat mensen die de gehele opleiding volgen voorrang krijgen).
De cursus is opgesplitst in een training van 7 hele dagen en aldus in afgeronde gedeelten (modules). Elke module beslaat 1 dag van 6 uur (=1 dag). Een dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
Na doorloop van de eerste zes modules kan een zevende module in de vorm van een examentraining gevolgd worden. De afzonderlijke modules kunnen aansluitend gevolgd worden, maar ook per gedeelte op momenten in de tijd dat de cursist hier tijd voor heeft.

Opmerking :
Wel is het zo dat onderdelen als fiscaal, wet en regelgeving en de examentraining op onderdelen kunnen wijzigen. Indien men op wil voor het examen is het verstandig om deze modules in het jaar waarin examen gedaan zal gaan worden te volgen dan wel daar eventuele updates van te bestuderen.

Leven Cursus, opbouw training in schema : 
 
De Leven cursus compleet bestaat uit een drietal onderdelen, te weten :

LEVEN ALGEMEEN
BELEGGEN (tbv leven en hypothecair krediet)
EXAMENTRAINING LEVEN
 

Programma WFT leven opleiding / wet financieel toezicht onderdeel leven :  

• Overdag : 10.00 - 16.00

• Totale lesduur: 7 dagen

maximaal aantal deelnemers : • 16

locatie : afhankelijk van deelnemers

WFT leven examentraining :

deze cursus is inclusief 1 dag examentraining.

Desgewenst kan deze wft leven examentraining ook los worden geboekt.

Leven opleiding, Wet financieel toezicht :

Voor wie?
Medewerkers die advies geven en/of bemiddelen

Vooropleiding
VoorOPLEIDING Aanbevolen: MBO

Studiebelasting
Training LEVEN (alle modules) in uren

totale training : voorbereiding 12 uur per module van 1 dag training, exclusief de trainingsdagen, een en ander afhankelijk van kennis en ervaring. Voor de totale training staat 84 studie-uren aangevuld met de trainingsdagen

Prijs :
Prijs 1045 euro. Deze prijs is inclusief lunch en materiaal. Prijzen zijn vrijgesteld van BTW in verband met opleidingsvrijstelling

Maximum aantal deelnemers per module : 16 deelnemers

Opmerking :
Naast een klassikale groepsgerichte training, biedt wft-opleidingen.nl ook in company, maatwerk en individuele trainingen aan. Individueel onderwijs : Afhankelijk van uw kennis, opleiding, ervaring alsmede bereidheid tot zelfstudie stellen wij graag een maatwerkt traject voor u samen. Neemt u daartoe svp contact met ons op !

WFT LEVEN examentraining :
De wft leven opleiding is inclusief een examentraining. Deze examentraining kunt u desgewenst ook los boeken. De training kost dan 145 euro voor 1 dag.

LEVEN opleiding : Meer informatie of aanmelden ?

Aanmelden of vrijblijvend meer informatie ? neemt u svp contact met ons op !
GEINTERESSEERD IN ANDERE OPLEIDINGEN ?
Terug naar de homepage van wft-opleidingen.nl